Kayıtlar

Eylül, 2009 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Atkılar, formalar...

Resim
En alttaki resim hızını alamayıp geçen senenin kuyruk acısını Eskişehirsporumuzun takım otobüsünden almaya çalışanların yaptığı şaheser. İşenecek en kötü cami duvarını seçtiler. H em GeSe, hem de taraftarı elbet Eskişehir'e gelecek, Atkılar formalar aşağıdaki resimdeki gibi g.te mi girecek?

kes-kopyala-yapıştır'ın ötesi#9 cynemernes'ten EsEs taraftarı

Resim
galatasaraysozluk yazarı cynemernes'in dünkü maçla iligili yazısından bir alıntı. eskişehir taraftarının, eses sevdasına ve tribün ateşine hayranımdır. maç öncesi forumlarında alpaslan dikmen için bir şeyler yapmalıyız diye konuştuklarını da yakınen biliyorum. türkiye'de kaç takım kalmış ki; taraftarı mesafe kar kış dinlemeden binlerce kişi deplasman kovalasın. bizim, diğer istanbul kulüpleri gibi milyonlarca taraftarımız varken, ne diye deplasmana gelen bu adamları hazımsızlıkla karşılıyoruz? sözüm, maçtan önce taraftar ve takım otobüslerini taşlayan saldıran, kendine galatasaray taraftarı diyen bir grup kendini bilmeze. oysaki bize yakışanı onları centilmence karşılamak ve misafir tribününde rahat ettirmekti. alpaslan dikmen için eski açıkla birlikte tezahürat yapmaları çok duygulandırdı beni, muhteşem bir görüntüydü, gurur duydum her iki tarafla da. maç boyunca tek küfürlü tezahürat etmediler. en sonunda çıkan gerginlikler, kavgalar çok gereksiz oldu. hiç olmazsa o alpas

7rmezler annem!!!

Resim
YEDİRMEZLER ANNEM!!! *Geçen sene iki maçta 0 (yazıyla sıfır) çektiğini unutanlara, *Bahis oranında dalga geçer gibi rakip takıma 1.05 oran verenlere, *Ciddi rakip bulduk diyenlere, *Maç öncesi 4-1 diye tahmin yaparak blogculuk oynayıp analizcilik yapanlara, *90 dakika kapandılar çıkmadılar diyenlere, *Rakip takımın futbolcularını taşımak için bekleyen TAKIM OTOBÜS ünü taşlayanlara, *Hala deplasman tribünün üzerini kapatmayarak akıllı geçinen GeSe yönetimine, Levent Yüksel'den geliyor. Geç bunları anam babam geç bunları . Bize gelince Eskişehir'den çıkış zaten yok. Deplasmanda kaybetmeme gibi bir alışkanlığımız da oluştuğuna göre ben Manisa ve Ankara deplasmanlarından sonra artık haftaya Kayseri maçına gitsem mi acaba?

Season Premier

Resim
ÇUKU ÇUKU SEASON 2 PREMIER @M.KÖY 09/27/09 17:00UTC/20:00LOCAL TIME STARRING SOULEYMANE YOULA S01E01 Pilot click here S01E02 Seninleyiz click here

Sen bilirsin Başkent!

Yer: Eskişehir-Ankara yolu, Nasrettin Hoca Yay Tesisleri Tarih: 20 Eylül 2009 Oyuncular: BandoEsEs ve Gençler maçına giden büyük taraftar Cefakar taraftar Ramazan günü bandosunu da almış, yol üzerinde provasını yapıyor. Ama Ankara Emniyeti enstrümanları 19 Mayıs'a sokmayınca Cavcav España'dan mahrum kalıyor. Kendin bilirsin Başkent, daha da sittin sene o stada BandoEsEs harici bando gelmez. Benden söylemesi...

Şekerler EsEs'ten...

Resim
Geçen bayram da Ankara' daydım . Bu sefer de öyle. Pazartesi günü Eskişehir'e gitmeyi düşünüyorum. Akşam bayram şekerlerini, tatlılarını her bir şeyi EsEs arife gününden ziyadesiyle ikram etti. Şimdiden bayramınız mübarek olsun.

İstanbul

Resim
Resim şu linkten Haberlerde İstanbul ve sel haberlerini gördükçe Prof. İlber Ortaylı'nın 28 Haziran 2009'da Milliyet Pazar'da yaptığı mülakatında geçen kısım geliyor aklıma. Çok kısa ve net! Bu geziden aklınızda en çok ne kalacak? Ne Süleymaniye ne Topkapı... İstanbul'un asıl meselesi ormanlarının içine girilmesi, çarpık yapılaşma ve görgüsüz burjuvazi. Gökyüzünden rezalet çok daha iyi göründü. İstanbul böyle giderse gerçekten biter. Ve biz İstanbul'u alan değil, İstanbul'u bitiren millet olarak tarihe geçeriz .

Continue descent...

Resim
11 Ağustos Salı günü sıcak bir yaz günü Eskişehir'de bilgisayarı tam anlamıyla temizledikten sonra basmıştım "duraklat" butonuna ve satmıştım bilgisayarımı. Arada amca oldum, EsEs ligde 3. sıraya kadar yükseldi, Ramazan ayı geldi, İzmir'den Malatya'ya diyardan diyara gezdim. Hiçbirini kişisel tarihime not düşemedim, şüphesiz eksiklik olarak kalacak. Sonunda herşeyden habersiz annem olaya el koyunca leptapım toşibikime kavuştum ve neyse ki not defterimde Dışkapı Postası'nın .18. sayısını çıkaracak kadar not var. Öncelikle yeni doğmuş Yağız Ege bebek gibi tertemiz bilgisayarıma gerekli program ve ıvır zıvır takviyesini yapmalıyım. Sonrası için bekleyin.