kes-kopyala-yapıştır'ın ötesi#9 cynemernes'ten EsEs taraftarı



galatasaraysozluk yazarı cynemernes'in dünkü maçla iligili yazısından bir alıntı.

eskişehir taraftarının, eses sevdasına ve tribün ateşine hayranımdır. maç öncesi forumlarında alpaslan dikmen için bir şeyler yapmalıyız diye konuştuklarını da yakınen biliyorum. türkiye'de kaç takım kalmış ki; taraftarı mesafe kar kış dinlemeden binlerce kişi deplasman kovalasın. bizim, diğer istanbul kulüpleri gibi milyonlarca taraftarımız varken, ne diye deplasmana gelen bu adamları hazımsızlıkla karşılıyoruz? sözüm, maçtan önce taraftar ve takım otobüslerini taşlayan saldıran, kendine galatasaray taraftarı diyen bir grup kendini bilmeze. oysaki bize yakışanı onları centilmence karşılamak ve misafir tribününde rahat ettirmekti. alpaslan dikmen için eski açıkla birlikte tezahürat yapmaları çok duygulandırdı beni, muhteşem bir görüntüydü, gurur duydum her iki tarafla da. maç boyunca tek küfürlü tezahürat etmediler. en sonunda çıkan gerginlikler, kavgalar çok gereksiz oldu. hiç olmazsa o alpaslan dikmen resminin altında bunu yapmasaydınız. böyle taraftarlık olmaz olsun dedim içimden. umarım bundan sonra böyle manzaralarla karşılaşmayız.


Ama artık çok geç! Ok yaydan çıktı bir kere.

Yorumlar

Özgür Ersöz dedi ki…
epeydir bloglar arası dolanmıyordum, ancak okuyabildim.. Bu yazıda bahsi geçen "cynemernes" benim çok yakın bir arkadaşımdır ve maç esnasında sıkça tebrik & teşekkür içerikli mesaj attı, özellikle Alpaslan Dikmen'e yapılan jest sonrası.. Bu ve bunun gibi arkadaşların sevgisini kazanmak ne kadar zorsa, kaybetmek de bir o kadar kolay oluyor malesef.. umarım bize duyulan sempati eksilmeden artmaya devam eder..

İlginç oldu burda rastlamak arkadaşımın yazısına.. =)

eline sağlık ..
ziggytheking dedi ki…
Şöyle ki Özgür, bizim taraftar olarak yerimizin ayrı olduğu belli. Önemli olan kendisinin de bahsettiği hazmedebilme meselesi. İstanbul'da 2 milyon Sivaslı o tribünü dolduramazken, biz Eskişehir'den gidip koreografi yapıyorsak varsın beğenmeyenler hem maddi hem manevi taşlamaya devam etsin.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Seeen olmasan CinCon!

IR714

Şehir Eskişehir'dir!