İyi ki varsın Süper lig!

"Ve hakemin düdüğüyle Ali Sami Yen'de 2008-2009 sezonu başlıyor değerli dinleyenler" diye başladı spiker maçı anlatmaya. Ne Felps'in, ne Hüseyin'in rekorları alıkoyabiliyordu bizi senin özleminden. Geçmez denen günler bitti ve yine, yeniden hoşgeldin Süper Lig!

İlk haftanın ardından şöyle kabaca bir bakarsak Es-Es Lige çıktığı yerde, bu sefer Pekin'in yerine ertesi gün kapanış törenlerinin yapılmasının planlandığı o gudubet mekan Olimpiyat Stadı'nda açtı ligi. Olimpiyad oyunlarına niyet, Süper Lig'e kısmet. Belki futbol sezonu yeni başlamış olabilir, Esenboğa'da işler hiç de öyle değil. Bu sebepten muzdarip ilk maçımızı bilgisayar başında radyoda dinlemek zorunda kaldım. Sezgin olan bir ismi "Sezgi" olarak okumayı başaran ve maç boyu bu eziyeti reva gören Kerem Öncel'e teşekkürlerimi sunmayı ayrıca bir borç bilirim. Evet bu ülkede sadece üç büyük! var ve siz sadece onların kadrolarını ezbere bilin, onlarla yatın, onlarla kalkın. Siz değerli İstanbul medyasına rağmen varolma ve kendini kanıtlama çabasında olan biz Anadolu takımları ve onların sevdalıları bu sevdadan asla vazgeçmeyeceğiz. Ne milyon dolarlık eşşekler, ne de sizin bu eşşeklere ayırdığınız sayfalar ve saatler boyu yayınlar bizi kendi şehrimizin takımlarından asla vazgeçiremeyecek. İnatla taşıyacağız siyah kırmızı formamızı üzerinde bir "Lezzet Uygarlığı" Eti'nin reklamı Türksel'e inat ve inadına inletmiş gönül dostlarımız pazar günü İstiklal'i. 70lerden gelen fırtınayı yaşamış veya dinlemiş herkesin sempatizanı olduğu bu takım geri dönüyor. "Deplasman" kavramını ortaya çıkaran, "İstanbul'da Paşabahçe, sıra sende Fenerbahçe" yazıp vagonlarına yollara düşen, iki sene önce 20 bin kişiyle Cebeci İnönü'yü; Mayıs'ta 20 bin kişiye İstanbul İnönü'yü yıkıp geçen o büyük taraftar geri dönüyor.

Yoksa dizleriniz mi titredi?

Yorumlar

ix dedi ki…
Aklıma geldi de ben FM 2008'e kariyerime Es Es ile başlamıştım. Bu yüzdendir ki Doğa Kaya'yı evladım gibi severim. İlgiyle takip ediyorum doğrusu.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Seeen olmasan CinCon!

IR714

Şehir Eskişehir'dir!