Spil'in eteklerine doğru#1



Bir yaz gecesi nelere gebe? Demin evde sıkılıp "eeaah yeter la" deyip de adımımı sokağa atmamla Taps'ten çıkıp evine yol alan Rıza Çalımbay'ı gördüm. Aklımda da gara gidip benden önce Manisa biletini alan babama nazire yapıp tren biletini almak var. Ben maç derdindeyim, o gündüz İzmir'e gidip denize girmek derdinde. Bizim gibi cefakar taraftar takımının peşinden kıt kanaat koşarken babam gibi "çekirdekçi tayfa" olarak da adlandırılan bir grup insan da böyle denize girmek gibi garip amaçlarla deplasmana gidiyor. Hayır yarın bir gün UEFA elemesine kalıp İsviçre takımıyla eşleşsek "Ben Alpler'e kaymaya gidiyorum" diye gelecek adam. O derece :)

Konumuzdan şaşmayalım. Tramvay yolu üzerinde Rıza Çalımbay'ı sıkıştırdığım gibi "Manisa biletini almaya gidiyorum hocam. Peşinizdeyiz" dedim. "İyi geceler" dedi. Delinin ne zaman nerede insanı bulacağı hiç belli olmaz :) Gara gittim, gişe kapalı. Zaten paralar da suyunu çekmek üzere. Bilet işini maaş sonrasına bırakıp eve dönüyordum ki genç oyuncu Doğa Kaya'yı gördüm Doktorlar Caddesi üzerinde. Ona laf atamadım zira yanında arkadaşları vardı.

Resim Sivas Büyük Otel lobisinde çekildi. Formanın içerisine boğazlı kazak olur mu demeyin! Dışarıda sıcaklık -4. Babamın kravata dikkat!

Yorumlar

Bülent Gürsoy dedi ki…
İsviçre takımı olsa iyi de, Ajax ile eşleşsek Red Light'ı görmeye gider, işte o fena olur :)
ziggytheking dedi ki…
O hiç aklıma gelmemişti şimdi :)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Seeen olmasan CinCon!

IR714

Şehir Eskişehir'dir!