Century SLX



Güzide büyük!lerimizin 100. yıl muhabbeti üzerine düşüncelerimi iyiortagololur.blogspot.com'dan çok güzel dile getirmiş. Bana da kesip kopyalayıp yapıştırmak düşer! Benim bildiğim tek büyük 100'lük Altınbaştır hacı ki onun da resmi en altta.

Bir kulüp başkanının talimatıyla bir site yöneticisinin oluruyla yayımlanan bir fotoğraftan bir yazıdan çok, karşı karşıya gelindiğinde birbirine nasıl davrandığındır dostluk. O anlarda yaptıklarındır rakibe saygı. Yukarıdaki fotoğrafların benzerlerini Fenerbahçe taraftarları içinde bulup yayımlamak mümkün. Ama büyüklük yaptığını iddia edenler düşünecek bunu. Yarışta geçildiğinde rakibini Türklüğü satmakla itham edenler, ''Hepiniz Ukrayna çocuğusunuz'' diye slogan atanlar, şampiyon rakipleri kendi stadlarına geldiğinde bırakın alkışlayarak karşılamayı kafalarına 15 bin koltuk, 5 bin şişe su atanlar saygıdan, ebedi dostluktan, büyüklükten bahsedince en iyimser bakış açısıyla havada kalıyor söylenenler.
Sevgi eylem gerektirir. Sevdiğini söylemen yazman yetmez. Sevdiğini göstereceksin. Gösteremediğin sevginin karşındakine hiç bir faydası yoktur. Aynı şeyleri saygı için de söyleyebiliriz. Ama diyorsanız ki ben bu inceliklerde değilim. Prosedür neyi gerektiriyorsa o olsun. En azından Fenerbahçe siteside ezeli rakibini önemsediğini bu rekabeti haber yaparak göstersin. O zaman söyleyecek sözüm yok. Bir şey almak bahane dostlar alışverişte görsün hesabı.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Seeen olmasan CinCon!

IR714

Şehir Rehberi#21 Eskişehir'de bir öğrenci olarak İstanbul takımı tutmak