Daha da Altay maçı seyredersem?

*İnsan Arog izlemiş ve üzerine de alakasız maçlar serisinden Altay-Galatasaray gibisinden oldukça zevkli bir maç seyretmişse 2 saatlik uykuyla günü geçirdiğini anlar mı?

*Bakıyorum listemdeki, izlemedeki herkes bildiğin günlük yazıyor. Sanırım o kadar deli dolu yaşayamıyorum. Ya da istesem de o kadar çok yazamıyorum. Bu yazının sabah 5te başlayıp öğleden sonra 4te yayınlanması buna güzel bir örnek.

*Üniversite hayatım boyunca bütün vize final sınavlarının son gecesini "sabah erken kalkıp çalışırım" bahanesiyle uyuyarak geçirmiş olan ben nasıl olur da alakasız bir gün olan bugün sabah 5te ayakta olabilirim! Daha üzerine geceyi Esenboğa'da çalışarak geçireceğim gerçegi var. Her cuma gecesi sıradanlaştığı üzere bir elim Kabil'de, ötekisi Brüksel'de.

*Kendimi Dost Kitabevlerinin yeryüzündeki bütün şubelerinden uzak tutmalıyım! Cuma öğle sonrasından elimde kalan bir adet Toefl hazırlık kitabı, bir diğeri de Hoşça Kal Dinar.

*En güzel kredi kartı borcu ödenmediği için bloke olmuş ve dolayısıyla kullanılamayan kredi kartı.

*Hoşça Kal Dinar şair Nedret Gürcan tarafından Heyamola Yayınları'nın Türkiye'nin Kentleri dizisi için yazılmış. Serinin benim okuduğum ilk kitabı olan Yitik Kent Ankara'nın etkisinden olsa gerek bu seriye ayrı bir yazı yazmak zorundaymışım gibi. Futbol üzerine çeşitlemeleri bitirdikten sonra sıra elbet Dinar'a gelecek.

*Dinar deyince de elbet akla gelen o deprem ve sonrasındaki Kenan Doğulu'nun yazmış olduğu şarkı. İsyan bu haykırış boşuna gözyaşlarım yetmez ki toprağına... diye devam edip gidiyordu sanki.

*Bankamatikten para bozdurmaya çalışıp kazık yemek. Şöyle ki Esenboğa'da bir gece yarısı yemek yemek için aşağı indim ve giderken cebimde üzerinize afiyet sadece mavi bir 100TL var idi. Gidip bankaya parayı yatırayım sonrasında bozuk olarak çekerim dedim. Düşüncesi güzel! Lakin parayı paşa paşa alıp hesaba yatıran paramatiğin meğersem para çekme ünitesinde sorun çıkmş. Ben paramatikten para bozdurayım diye akıllılık yaparken elimdeki nakit paradan da olmuştum. O geceden beridir bankamatiklerle aramı sıkı fıkı tutmamamaya özen gösteririm. Hiç makbuz almamaya gayret ederim ama işi duygu sömürüsüne vardırıp makbuz vermeyen Vakıf ve İş, o adi kağıda 50 kuruş isteyen Garanti gibi bankalarımız var. Şen olasın Angara şehri!

*Dünkü maçtan sonra bir daha Altay maçı izlememeye karar verdim. En son Ankara'da oynanan Süper Lig'e yükselme maçlarında soğuk bir mayıs akşamında Gürkan'la gittiğimiz Altay-Kasımpaşa maçı çok dramatik bir sona sahne olmuştu. Şöyle ki Altay hem 90 dakikanın hem de 120 dakikanın sonundaki uzatmalarda yediği gollere engel olamamış ve penaltılarla Kasımpaşa'nın Süper Lig'e çıkışına bildiğin çanak tutmuştu. Gerçi Ankara'nın 4 takımla temsil edildiği bir lige İzmir takımı lazım ama Göççek hazretleri tekrar seçilirse hem Ankaraspor hem de Angaragücü ligde kalacakmış! Yersen!

*Angaragücü dedim de geçen Volkan feysbukundaki Angaragücü grubunda üzerinde Angaragücü işlemesi olan döner bıçakları olan resimler gösterdi. Et mi tavuk mu abi?

Yorumlar

ix dedi ki…
Döner bıçağı markası iyi olmuş abi. Epeydir blogsal meselelere uzaktım. Geri dönüşte seni yorumlamadan geçmeyeyim dedim :)
ziggytheking dedi ki…
geri döndüğün iyi olmuş murty. her türlü angaragücü taraftarının iki adım uzağından giderim :)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Seeen olmasan CinCon!

IR714

Şehir Eskişehir'dir!