Adamsın ulan!!!!!!!!



gecenin bir yarısı başka blogların tersine bu kel adamın resmini günlüğüme koymamın tek sebebi kendisinin adam gibi adam olmasıdır. az önce kaza ile altıpas adlı programda( ki bünyesinde barındırdıkları arasında ahmet çakar gibi hala konuşacak ayakkabı tabanı yüzü kendisinde bulan, pörtlek gözleriyle bır bır bır konuşan ve doğuştan gassaray avukatı bülent tulun'u, piyasadaki trabzonsporlu yorumcu eksikliğinden faydalanıp mantar misali türemiş serdar bali'yi ve fenerbahçeli gürcan bilgiç var) ömer'in hareketleri üzerine yapılan yorumların üzerine bu tepkimi koymaya karar verdim.

SIRF 4 TAKIM ŞAMPİYON OLACAK, ONLARIN SEYİRCİSİ GÜZEL FUTBOL VE BOL GOL İZLEYECEK, SADECE ONLARIN DESTANI ANLATILACAK DİYE ÖMER'İN KALESİNİ AÇIP ANTALYASPOR VEYA HERHANGİ BİR BAŞKA ANADOLU TAKIMININ GİDİP BU DÖRT TAKIMIN EVLERİNDE FARK YEMEK GİBİ BİR ZORUNLULUKLARI MI VAR BE HEY GÜZEL İNSAN? LİNCOLN'ÜN 2 SENEDİR ATTIĞI KAZIK VE ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDEKİ HAYAL KIRIKLIĞINIZI KALESİNİ GOLLERİNİZE KAPAYAN ÖMER'E BOK ATARAK MI ÇIKARACAKSINIZ? BÜKREŞ'LE OYNANAN İLK MAÇTA ÖMER'DE OLAN YÜREĞİN YARISI AYKUT'TA OLSAYDI ŞİMDİ BAŞKA YERLERDE OLURDUNUZ. YERİ GELDİĞİNDE HER KALECİ ZAMAN ÇALAR, BUNU ALİ SAMİ YEN'E GELEN RAKİP TAKIM KALECİSİ DE YAPIYORSA BUNU OYNANMAYAN ZAMANA EKLEYECEK OLAN HAKEMDİR. BİZ YAPINCA İYİ GÜZEL, BAŞKASI YAPINCA TU KAKA ZİHNİYETİNE SAHİP TAKIM YORUMCULUĞU YAPAN VE BUNDAN CUKKAYI VURAN ESKİ HAKEM, FUTBOLCU, ANTRENÖR VE KABZIMAL ETİKETİNE SAHİP YORUMCU VE GASTECİLERDEN(GAZETECİ DEĞİL GASTECİ) GINA GELDİ. O ZAMAN ATIN 14 ANADOLU TAKIMINI BAŞKA BİR LİGE, SABAHTAN AKŞAMA, YAZDAN KIŞA YİYİN BİRBİRİNİZİN BAŞINI. AMA ÖMER SAMİ YEN'DE SİZE KALECİLİK DERSİ VERDİYSE OTURUN BİZ BU LİNCOLN'E VERDİĞİMİZ PARAYLA NELER YAPARDIK DİYE DÜŞÜNÜN, ONDAN SONRA GELİN. NOKTA!

Yorumlar

Robaggio dedi ki…
olayın antalya kalecisinin başına gelmiş olması da ayrı bir traji-komik durum..bejeke ile takıştılar ya federasyon rahat bırakmaz artık, 1 maç da saha kapatma vermişler, hey gidi hey...
Sencer Yücel dedi ki…
ömer'e küfür eden o taraftar, takımı kritik bir maçta galip durumdayken, son dakikalarda yere düşen oyuncusuna "yat ulan" demiyorsa ömer'in yaptığı ayıp. ama bence diyor, niye demesin?

Bu blogdaki popüler yayınlar

Seeen olmasan CinCon!

IR714

Şehir Eskişehir'dir!