Ankara inliyor ES ES ES Kİ Kİ Kİ



Az değil 3 sene önce Eskişehirspor şampiyon olunca şampiyonluk şarkıları söylediğimiz "Ankara Ankara seni görmek ister her bahtı kara" ya bu pazar bu sefer bir Süper Lig maçı için geliyor olmak çok daha heyecan verici. İnönü'de Glory Trilogy'deki gibi yine maile bütün erkekler olamasak da sanırım iftarı bayağı bir kalabalık olarak 19 mayıs'ın misafir tribününde açacağız :) Onca yolu sırf bir ES ES aşkına, siyahın kırmızının aşkına teperek gelmiş, sabahın 4ünde deplasmandan gelip 6da işe gidecek kadar gözü kara bir Babayla 19mayıs'ın tribünlerinde iftar yapmak elbette ki çok eğlenceli olacak. Ramazan ve Futbol ilişkisi de ne güzeldir. Tribünde sağdan soldan alınmış kayıntılarla yapılan iftar ve bizim için iki ayrı ibadet; bi yanda oruç, bi yanda ESES :) Cavcav'dan beklentimiz o garip marşlarını daha az çaldırması ve bizim bu vesileyle okunan ezanı duyabilmemiz. Tüm dileğimiz ise sahadaki futbolcularımızın da 3 puana niyetli olmaları ve bu 3 puan orucunu Ankara'da bitirmek.

Glory Trilogy'den alıntıyla;

Şimdiden giydik formamızı, atkımızı da geçirdik mi boynumuza ver elini 19 Mayıs...

geç ulan zaman geç!

Yorumlar

Robaggio dedi ki…
köfte-ekmek yanına ayran (izmitte adalı meşhurdur), tatlı niyetine de bi acıbadem atacaksın, sonra tok karnına eğer içiyorsan bi de sigara yaktın mı endorfin, mendorfin ne hormon varsa tepeye vuracak bi de bu şekilde maç izledin mi iki dünyada ölüm yok sana ondan sonra :))
ziggytheking dedi ki…
bi de dediğim gibi takımın gol orucunu bozdu mu

şöhretmiş, kadınmış, para hırsıymış
hepsini unuturuz. (Orhan Veli)
ix dedi ki…
Futbolsever baba on numaralı babadır.

Benim yakındığım tek nokta ise akdeniz bölgesinde namı yürümüş, bir nevi efsane olan babamı futbol sahasında izleyememiş olmaktır. :)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Seeen olmasan CinCon!

IR714

Şehir Eskişehir'dir!