3 perdelik Ultraslan Tragedyası!!!

Tarih: 26.10.2008
Yer: Eskişehir Atatürk Stadı Misafir Takım Tribünü




I. Perde
Elle, kolla gol attılar sevindiler!



II. Perde
4. golü yiyince....



III. Perde
atkılar, formalar çantaya girdi!!!

Yorumlar

ix dedi ki…
Abi o adam belli ki Eskişehirli. Derbide bile formayla lig tv olan bir yerden çıkan adamın büyük takım forması giydiği için bıçaklandığı bir yerde dışarıda Galatasaray formasıyla gezmek istemiyor :)
sinem dedi ki…
bence de eskişehirli. hem diyelim ki cimbomlu, koca ultraslana mal etmek olur mu hiç. ben ultraslandan tam anlamıyla memnun değilim ama severim yine de. hiç sizin gibi asil ve mütevazi bir anadolu takımı taraftarına yakıştı mı sayın ziggy? :)
ziggytheking dedi ki…
@sinem and murty

Sadece sırtında öle yazıyo diye öle yazdım. Yoksa ben de Eskişehir'de hiç bir gruba şuna buna sempati duymam. Tek üstün olan bizde Eskişehirspor'un sizde Galatasaray'ın kendisidir. Bizim derdimiz şu ki Anadolu şehirlerindeki insanlar artık kendi takımlarına gönül verecekler. Tabi bu zorla olmayacak. Sonuçta yılların bir birikimi ve medyanın kör gözün parmağı taraflılığı var. Ve 30 yaş altı kimse ESES'in fırtına gibi estiği yılları hatırlamıyor. Elbet hatırlatacağız.

Öte yandan deplasman seyircisinin bir adabı olmalı diye düşünüyorum. Kendilerine ayrılan yerde maçı izleyip gerekirse çıkışta formalarını çıkartıp gidecekler. Tasvip etmesem de Eskişehir'de bu bıçaklama ya da Porsuk Çayı'na atma gibi olaylar yaşanmıyor değil ama orası Eskişehir ve Eskişehir Eskişehirsporludur :)

Günlüğün Galatasaraylı ziyaretçilerini çok kızdırdım biliyorum sağolsunlar sağduyulu davrandılar. Sıra şimdi geldi Fenerlilere :)
sinem dedi ki…
yoo kızmadım ama şaşırdım biraz :) kızdırmak için daha iyi bir malzeme vardı elinde, 4-2 gibi :)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Seeen olmasan CinCon!

IR714

Şehir Eskişehir'dir!