Es Es Es Ki Ki Es Ki Es Ki ES




Galibiyetin ve içtiklerimin etkisi altındayım, sarhoşum! Kayseri'den Ankara'ya, Konya'dan Erzurum'un Şenkaya ilçesine kadar kalbi sadece siyah-kırmızı çarpan her bir yürek için bu gece mutlu sona erdi. Çok not düşesim yok ama ilerde dönüp baktığımda hatırlamak istediklerimi aşağıya kopyalayayım. Maçı izlediğimiz Keremeyle'de demlenen Genç Osman oyunundaki tiyatrocu abilerimizden özür dileyeyim. Belki konuk olur gelir belli olmaz... Alakası yok ama alttaki resim de Eskişehir'de İsmet İnönü Caddesi'nde çekilmiş. Soldaki gerçek teyze muhabbete yabancı kalmış! 4-2'yi konuşuyolar!

Anam şehir yıkıldı resmen!



Taraftar forumlarından alınmıştır;

1)Yer : Erzurum'un Şenkaya ilçesinin Akşar köyü.
Mekan :Çevre köylerde lig tv bulunan tek kahve.
Ortam : ESES'li Ufuk,Gs li 30-35 kişi,birde fenerli ama ESES sempatizanı kahveci Muhammer abi.
Maç sonu : Hakem düdüğüyle yangın yeri gibi anında kahve boşalır ama son çıkan terbiyesizlik yapıp Tv'yi kapatır,kahveci kapıdan koşar gelir ve hemen açar tekrar ve ekler : Hocam gururla izle ben seni sabaha kadar beklerim!

Aynı televizyonda ben Erzurum'un Şenkaya ilçesinin Akşar köyünde süper lige de çıkmıştım geçen sezon,razıyım ESES'imin en güzel günlerinde Eskişehir'de olmayayım ama bu Tv'den şampiyonluğumuzu da izliyeyim!

Buralarda bana bu mutluluğu yaşatan tüm futbolcularımıza teşekkür ederim.


2)bize adeta cennetten bir bahçe sunan o golü atıyordu. Tribünde bir abi gördüm o dakikada benden en az 15 yaş büyük. Ağlıyordu o golde.

Sadece o amca değil okuyunca biz de ağlıyorduk... Biz bu siyah-kırmızıya böylesine gönül vermiştik.

Yorumlar

woundheir dedi ki…
keremeyle? yoksa şu bizim yurdun ordaki keremeyle mi?
ziggytheking dedi ki…
evet o sizin yurdun ordaki keremeyle demek :) geçen sefer alkolün de etkisiyle abede elçiliğinin ordaki polislerle kötü gibi olmuştuk bundan sonra sizin yurtla karşılıklı tezahürat yaparız! kulağa hoş geliyor! :D

Bu blogdaki popüler yayınlar

Seeen olmasan CinCon!

IR714

Şehir Eskişehir'dir!