Dışkapı Postası#7



*ING Bank

İbraam Nöri Gardeşler dedi ya geçen gaz sırasında beklerken bankanın kendi çalışanlarından biri. Herhangi başka bir düşüncem yoktur bu banka hakkında!

*Bugün bak postacı geliyor selam veriyorun getiremediği Ales giriş belgesini almak için Bilkent yollarını aşındırdım. Sırada arkadaki amcanın işbilir tonda söylentisi takdire şayan
"Madem PTT başarıp getiremeyecek, versinler internete çıktısını alıp da girsin çocuklar"

Kiminin parası kiminin duası derler ya benimki de o hesap. Evden çıkma fırsatı olması ve benim gezmeme vesile oldu diye hayırlı olan birşey başkasını sinirlendirebiliyor. Orhan Veli gibiyim.

"Bir ben miyim ehli keyf içinizde?
Belki ben de bir blog yazarım sizlere dair
Sayfam bir iki hit alır
Cebim dolar Google Adsensedan"




*Şu manzarayı görünce aklıma Teletubbies geldi aklıma.

Batarken güneş Beytepe sırtlarında
Düşüyordu ziggy Ankara'nın karlı yollarına


*"Üzgün Kediler Gazeli" diye bir şiir kitabı var hemşehrim Haydar Erülgen abimin. En kısa zamanda sağ cenahta yerini almalı.

*Alakasız maçlar serisinden şansımıza bugün GeSe-Kayserispor maçı çıktı. Bildiğin berabere gitmesi gereken maçı son dakikada ofsayt kokan da değil bariz ofsayt bir golle GeSe aldı. İyi güzel pek hoş da bu kadar antipatik ve atar-gider olmak zorunda mı bu takım! Ayhan-Sabri-Ümit Karan üçlüsünün olduğu maçta olay, kavga, sürtüşme banko.

*İrade savaşında bugün yenik düştüm. Aşağıda Real'den alınan gereksiz şeyler listesinden bir kuple



*Salep, Strepsils, Kıtırlı mercimekle deva bulmaya çalıştığım boğaz ağrım acaba daha ileri seviye bir grip öncesi belirti mi?

*Salep aldıktan sonra çıktığım markete sırf tarçın için geri dönmem! Tarçınsız içmem abi!

*Kapanışı da Göççek'e sallama seansı ile bitirelim. Olur da Mart'taki seçimde yine bu adam seçilirse Neron misali yakarım Ankara'yı o olacak. Aşağıdaki resim Metro Çarşısı'ndaki gaz kuyruklarının oluştuğu yerde çekildi. Benim alternatif pankart önerim de az aşağısında. Param olsun yaptırıp asarım!

Yorumlar

woundheir dedi ki…
strepsils!! hem de portakallı.. boğaz pastillerinden en sevdiğim :) bu sezonu henüz açmadım ama yakındır hele bi havalar iyice soğusun da..ve sahlep elbette ki vazgeçilmezlerden..

ayrıca sana bi tavsiye strepsils'in antibiyotik etkilisi var o daha faydalı her ne kadar tadı portakallısı gibi keyifli olmasa da ;)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Seeen olmasan CinCon!

IR714

Şehir Eskişehir'dir!