Futbol Dilencisi Junior'ın Haftasonu Notları#2

*Taslak halinde. Devamı akşama!

Öncelikle KPDS'de okuma parçalarında tarih ve politikaya aşırı ağırlık veren ÖSYM soru hazırlama komitesine saygılarımı sunarım. Eskiden böyle Sanayi Devrimi, Berlin Duvarı'nın yıkılması, Rönesans gibi olaylardan bir paragraf çıktı mı başka konulara da yer verilirdi. Uykusuz bir şekilde girdiğim ve pek hazzetmediğimi bir sınavdı ama yine 90'dan aşağı almam buraya da yazıyorum, her türlü iddiaya da girerim.

Herşeye başlamadan aslında pek hazzetmediğim ama GFB ile Anıtkabir ziyareti için geldiğinde uçaktan indiğinde aramızda rozet üzerine ESES muhabbeti geçen Ali Koç eğer doğruysa maçtan sonra

"Rakibimizin golünün verilmediğini söylüyorlar. Pozisyonu görmedim ama öyleyse, Eskişehir'e yazık olmuş"

demiş. Sezar'ı öldür, hakkını ver. Bravo Ali Koç

Bu Futbol Dilenciliği ve notlarım olayını seriye bağlamayı düşünmemiştim ama sanırım ölüm-kalım meselesinden öte olan ve hayatımızda çok büyük yer kaplayan futbola haftada en az bir kez yer ayırmak farz oldu. Az sonra Maraton tribününde takip edeceğim Gençlerbirliği-Antalyaspor maçından sonra akşam bir ara haftasonu izlenimlerimi not düşeceğim. Resimlerle idare edin şimdilik.

1) Futbol Dilencisi baba ve iki oğlunun İftariyelikleri



2) Futbol Dilencisi Junior'ın maç öncesi hazırlığı. Boş İddaa kuponları dilencilik ve futbol aşkına ihanet gibi gözükse de aslında her türlü ilişkinin özünde çıkar vardır ve bizim de ay sonuna geldiğimiz şu günlerde Türkiye Liglerinden bir iki kupon yapmamız kadar doğal birşey yok. Kusura bakma İbrahim Altınsaycım!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Seeen olmasan CinCon!

IR714

Şehir Rehberi#21 Eskişehir'de bir öğrenci olarak İstanbul takımı tutmak