BİM insanı oldum!



Arada radyoda Sezen Aksu'dan "Unut" girmeseydi çok daha eğlenceli bir kayıt olabilirdi bu. İşsiz-güçsüz ev kızı moduna geçtik geçeli iddiaya sardım. Bünyeyi kaptıracak daha heyecanlı bir şey yokmuş gibi... Kaybettiğimin resmi aşağıda arkadaşlar konuşurken yazdığım cümledir.

Zaten yarın Bursa kaybetsin İngeöl'den başlar benzin döker yakarım Bursa'yı. Haritadan silerim!



Az önce bankaya mezunlara da verildiğine hayret ettiğim öğrenim kredimi almaya giderken hazır yürüyüş parkurunun boş halinden faydalanayım dedim. Mehteran gibi iki koş bir dinlen ancak hedefim olan 1 saati tamamlayabildim. Rocky gibi hareketli bir şeyler çalsa gaza gelip bir iki Dışkapı rekoru kırabilir miyim diye düşünmedim değil. Rekor dedim de Hüseyin Abi'nin rekorlarının hiçbirini canlı canlı izleyemedim ya ona yanarım. Halbüse Thorpe ile biz de kulaç atmış, altınların çeyreğini hak edecek kadar efor sarfetmiştik.



Halbuki bugün maaş da almış olmanın verdiği gazla Ulus-Opera-Kızılay-Migros hattını takiben Gençlik Parkı etrafında hafif bir tavafta bulundum. Kapitalizmin son sürat çalışan çarklarına teslim olmamak için hiçbirşey almadan geldim. Ama sabah BİM'e girip alakasız şeyler almış olmamı değiştirmiyor. Polar battaniye, Milkinis, lavabo şekerleri, hediyeleri deterjan, 20 kutu kakaolu süt. Hatta birini alıp geleyim hemen.



inflack'ten (ç)alıntı konseptle odamın halleriyle süsledim yazımı. Yalnız duvara Barça bayrağı değil EsEs posteri asılır! :)



Ve son resimde gördüğünüz üzere yine yeni yeniden Ankara'nın merkezinde değilse de İl sınırları dahilinde bir kez daha izleyeceğiz tek göz ağrımız EsEsimizi. Erciyes'ten ve Eskişehir'den gelenlerle şenlenecek tribünlerimiz. Siyah-kırmızı renklere bürünecek Mürted Ovası'nın orta yerinde tribünler. Üçlü çektirecek Serdar olacak mı bilmem ama yine inleyecek tribünler Es Es Es Ki Ki Ki.


Göççek ve Göççek Jr. Futbol Dilencisi ve Futbol Dilencileri Federasyonu'nun Kayseri ve Eskişehir temsilcilerine karşı.
Yer: Ankara Yenikent Asaş Stadyumu
Tarih:09/11/2008 Pazar
Saat:14.00
Yayın: Lig Tv veriyosa da bana ne!

Yorumlar

Adsız dedi ki…
:)(:
ix dedi ki…
Aramıza hoşgeldin o zaman :) İyidir o bir kiloluk 2,5 ytl lik patates kızarması :)
MOBIUS dedi ki…
Çok pis kınadım seni Bim'den alış-veriş demek :)
woundheir dedi ki…
babam önceleri beni ankara'ya yolcu ederken "kalabalıkta dikkatli ol" falan derdi şimdi "bim'den alışveriş yapma" diyor ve bu sanırım bim'i daha çok cazip kılıyor gözüme :)
ziggytheking dedi ki…
@murty

onu daha tatmadım. hepisine sıra gelecek!

@mobius

seni bir türlü takip edemedim ayıp oldu. ama bu bim-ülker alışveriş olaylarını falan aştım ben. satsınlar memleketi umrum değil!

@woundheir
bu verdiğin ara çok uzun oldu. bi daha olmasın genç bağyan! :D bim'in ve sabahın 9unda gözünü orda açan teyzelerin bende ayrı bir yeri var. ben de işte çıkıp o peluş battaniyeyi almak için gittim, memnunum. daha ne olsun yani

Bu blogdaki popüler yayınlar

Seeen olmasan CinCon!

IR714

Şehir Eskişehir'dir!